Wilders hangt vervolging boven 't hoofd

Donderdag 27 December 2007 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

M'n hele kerst is weer verpest! Lag ik net nog lekker na te zwijmelen over de hartverwarmende kersttoespraak van onze majesteit, komt die blonde bruinhemd uit Venlo weer janken dat hij diep beledigd is! Hij denkt dat de kersttoespraak tegen hem gericht was!
Beatrix had het namelijk gewaagd om te waarschuwen tegen 'grofheid in woord en daad'. Want dit 'tast de verdraagzaamheid aan en laat discussies ontaarden in verharde verhoudingen. In zo'n sfeer worden mensen al snel als groep over één kam geschoren en worden vooroordelen als waarheid aangenomen. Daarmee erodeert de gemeenschapszin’, aldus ons staatshoofd. Wie de schoen past trekke hem aan en kennelijk zat hij de PVV-leider direct als gegoten. Wilders voelde zich heftig op de pik getrapt door onze vorstin. Voor straf mag de koningin geen deel meer uitmaken van de regering en moet ze voortaan alleen maar ceremonieel lintjes doorknippen, vindt hij.
Want volgens Wilders is Beatrix 'nog erger dan Vogelaar'.

Deze uitspraak is op z'n minst interessant! Wilders noemde minister Vogelaar indertijd 'knettergek'. De koningin is dus nog erger dan knettergek. Beatrix moet volgens hem op z'n minst stapelkrankzinnig zijn!

Daar zou ik het niet bij laten zitten, Hoogheid! Sleep die man voor het gerecht! Je reinste majesteitsschennis!

(Dit stukje was op 28-12-2007 'Blog van de dag' bij MSN)

Tags: