verbal jam awards 2

Donderdag 05 Juni 2003 in categorie Incrowd: over webloggen

Telkens wanneer er weer ergens op webloggebied gewedstrijd wordt, krijg ik -recalcitrant als ik ben- zin om een stelletje Verbal Jam Awards uit te reiken.

Dit keer worden ze toegekend aan de volgende weblogs:

1. Verbal Jam Uitgebreide Linkdump Award: Uren Dagen Nachten. Vorige keer schandelijk genoeg door mij vergeten erbij te zetten. Dat had gemoeten, want hij is al een van de langst actieve kwaliteits-loggers. En zeker nu hij straks vader wordt is het onontkoombaar dat ik hem vermeld, opdat hij op z'n ouwe dag iets heeft om over op te scheppen tegenover zijn nageslacht.
2. Verbal Jam Verplancke Award: Uren Dagen Nachten. Over kinderen gesproken: de heer Verplancke is het meest geestige geesteskind van UDN en verdient een aparte bekroning.
3. Verbal Jam Design Award: Bart van der Griendt en Mar10e. Behoeft geen verder betoog. Verwen uw beeldscherm en ga kijken naar de absolute top in weblog-design.
4. Verbal Jam Politieke Plaagstoot Award: David Rietveld. Natuurlijk vanwege zijn Balkenende Praatgenerator, maar niet in de laatste plaats voor zijn dikwijls leerzame politieke stukken.
5. Verbal Jam PC Head Price Award: Klaas de Vries Jr. Dik verdiend vanwege zijn vernieuwende bijdragen aan de Nederlandse spelling en de hoge amusementswaarde.

De awards die de vorige keer zijn uitgereikt blijven uiteraard geldig. Eenieder die de Verbal Jam Award toegekend heeft gekregen is gerechtigd onderstaand logo te kopiëren (niet direct linken!) en op de site te plaatsen.

<%image(verbaljamaward.gif|75|73|copyright: Frédéric de Vries)%>

En u weet: jammer als u er dit keer niet bijstaat, maar u kunt een volgend keer zomaar plotseling een Verbal Jam Award toegekend krijgen.

Credits: Het originele Verbal Jam Logo is ontworpen door Frédéric de Vries.
Eindelijk gerechtigheid, nietwaar?