Een enorme zeurpiet

Donderdag 26 Augustus 2010 in categorie Waargebeurde verzinsels, Politiek & Maatschappij

Bleeker, voorzitter CDANaar aanleiding van diens uitspraken bij het programma Knevel en Van den Brink, heeft Geert Wilders CDA-voorzitter Bleker 'een enorme zeurpiet' genoemd. Dit gaf uiteraard weer de nodige commotie.

Officieel wilde Bleker niet reageren op de kritiek van Wilders, maar in de wandelgangen heb ik toch wel het nodige opgevangen.

Het zit Bleker namelijk wel degelijk ontzettend hoog.

Fluisterend en schichtig om zich heen kijkend kwalificeerde hij de PVV-leider op zijn beurt als een enorme zeurnazi, een racistische rukhufter, een peniskoker met melkboerenhondenschaamhaar, een zonnebankfucker, een gebraden bokkenlul, een Venlose vlaaienpoeper, een diagonaal hurkend weerhaakhoofd, een afgeneukte palingdrol, een zelfpijppoliticus, een infame eigengeiler,  een bronsgroen eikenhouten beftekkel,  een Limburgse leprasnikkel,  een overrijpe PVV-puist,  een scheefgebreide gedooggluiperd, een inhoudsloze hutkoffer met houtworm, een gebleekte anuskuif, een raaskallende reetkameel, een gesteengrilde gluiperd, een schijtbekkende schuursponsbob, een droogneukende druiloor, een volksverlakkend vuilnishoofd en een scheef besneden islamofobische suflul. 

En ik moet zeggen: daar zit wel iets in.
Maar Bleker wilde de formatie natuurlijk niet in gevaar brengen...

Tags: