Geheel vernieuwd!

Zondag 09 Mei 2010 in categorie Persoonlijke notities

Hond in sneeuwZoals u ziet is Verbal Jam vandaag overgegaan op de nieuwe layout en het nieuwe PivotX-systeem. Het ontwerp is een aangepaste versie van het Magazine-thema, gemaakt door John Schop.
Voor sommigen zal het wellicht teleurstellend zijn dat de schrijver van dit weblog wél dezelfde is gebleven, maar deze mensen hadden hier toch al niets te zoeken.

De oude versie van de website blijft vooralsnog gewoon bestaan, dit voor het geval u nog iets terug wilt lezen of dat mooie nostalgische gevoel nog eens wilt oproepen. Deze oude versie is te vinden op het adres http://oud.verbaljam.nl. Maar mettertijd zullen de meeste stukken worden overgezet in het nieuwe systeem.

Vroeger draaide Verbal Jam onder Nucleus. Deugde dit systeem dan niet meer? Welzeker, maar ik had het gevoeld dat het laatste jaar de ontwikkelingen een beetje stilstonden. Bovendien is PivotX wat gebruiksvriendelijker.

Ik hoop dat u als lezer volop gaat genieten van deze nieuwe omgeving.

PS: En als u wilt weten waar dat leuke hondje in de header vandaan komt, klik dan op de kleine afbeelding bij dit artikel.

Tags: