verbal jam wordt glossy!

Zaterdag 26 Februari 2005 in categorie Voor de Notulen & Ter Kennisname

Verbal Jam gaat nóg beter en vooral ook mooier worden! Al geruime tijd heb ik gedacht over een verbreding van het assortiment. En daarbij stond versterking van het visuele aspect hoog op de verlanglijst. Ik ben dan ook bijzonder ingenomen met het feit dat cartoonist Menno Kooistra en fotograaf Ronald Frederick zich enthousiast bereid hebben verklaard regelmatig prachtige en exclusieve bijdragen te leveren aan Verbal Jam.

Maar er zit meer in het vat. Arjana Bertosj is gerespecteerd publicist op het gebied literatuur- en poëzie. Nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want het is een pseudoniem. Neem van mij aan dat het niet de eerste de beste is. Ook deze Arjana Bertosj heeft beloofd af en toe een speciale bijdrage te schrijven voor Verbal Jam.

Hiermee verlaat Verbal Jam het concept van de 'eenmanszaak'. Voortaan moet u dus even letten op de naam van de auteur die tegenwoordig onder de titel staat. Dit betekent overigens niet dat ik het zelf rustiger aan ga doen. Er valt straks gewoon nóg meer te bekijken en te lezen.

Laat ik vooral ook nog eens het technisch team achter de schermen noemen. Al sinds het begin loodst technisch goeroe Xiffy deze site op onnavolgbare wijze langs alle gevaren en problemen die het bestaan op internet met zich meebrengt. Op de achtergrond blijft Joaquin van Beefcake standby voor CSS-vraagstukken.

Misschien zijn er mensen die na lezing van het bovenstaande ineens ook ontzettend zin krijgen om mee te werken aan Verbal Jam. Dat is mogelijk, maar de lat ligt hoog. Dit is niet aanmatigend bedoeld, dus laat u zich niet afschrikken. Het is vooral een kwestie dat ik de lezers kwaliteit en toegevoegde waarde wil bieden. Kom dus gerust met ideeën en voorstellen.

Tot slot: meld u ook aan voor het Verbal Jam Magazine, dat wekelijks een overzicht geeft van alle stukken die in de zeven dagen daarvoor zijn verschenen. Dan hoort u helemaal bij de club! Tevens kunt u een email-seintje krijgen wanneer er updates op de site zijn. Meld u dan aan voor de update-service. Zie het menu in de rechterkolom.