wrakhout

Zondag 24 Februari 2002 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Frédéric, je wordt weer bedankt! Hij werpt mij dat weblog-meetinglatje toe terwijl hij niet eens weet of het wel het echte is. Heb ik eerst Jeronimo omstandig moeten uitleggen dat ik als zovelen niet bijster gesteld ben op estafette-stokken, zadelt Frédéric mij er toch weer mee op.
Het is dat ik hem als een goede net-vriend beschouw, anders zwaaide er wat. Een zwaardere stok of zo. Van je vrienden moet je het maar hebben. Aan de andere kant mag je ze ook nooit laten vallen, dus bij wijze van uitzondering zal ik meewerken.

Wie wil ik op de weblogmeeting ontmoeten? Iedereen en niemand. De kans is namelijk bijzonder gering dat Verbal Jam daar acte de présence geeft. En mocht ik toch mijn nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, dan ga ik zwaar incognito. Maar nogmaals: reken nergens op.

De mensen die ik überhaupt wel zou willen ontmoeten, liever geheel los van een weblogmeeting, zijn:

Frédéric (uiteraard), Joeri, Ramon, Puck, Ton, Odette, Jeronimo (alleen als hij mij afhaalt met zijn limo), Joycie, Peter, Xiffy, Bob, Corné, aarschlog (dan vangen we meteen meerdere strontvliegen in één klap), Polskaya, Olav, funxiun, tussenhaakjes, Claver, jeewee, craftman, Michiel, Emiel, Misdruk en Uniquehorn.

Vast nog een heleboel interessante mensen vergeten. Bij voorbaat mijn excuus: het is een duffe zondag.
En het zijn er ook geen vijf. U ziet: onbegonnen werk.
Eigenlijk houd ik het meest van de mystiek binnen de log-community. Het is misschien helemaal niet zo'n voordeel wanneer iedereen elkaar in real life kent. Ik houd veel liever de situatie in stand dat men 'mij wel eens zou willen ontmoeten'.

Volgens Frédéric is het weblogmeetingstokje onderweg ergens gespleten. Ik heb ontdekt waar de andere helft is. Het minste wat ik dus voor jullie allemaal kan doen is een lijmpoging te wagen. Mijn helft geef ik daarom door aan Ivan, net als Uniquehorn met de hare heeft gedaan.


van dik hout zaagt men suyckerkisten