een standbeeld voor bill gates

Maandag 08 Januari 2007 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

Er moet een standbeeld voor Bill Gates komen. Beter nog: in élk land waar Microsoft actief is moet een standbeeld voor Bill Gates komen. Zo'n standbeeld zetten we dan in een grote open vlakte. Daar kunnen de massa's samenstromen om hun ongenoegen tegen de softwareproducent te uiten. Inderdaad, zoiets als de jamrah, het ritueel stenigen van de duivel tijdens de hadj door de moslims.
Alle frustraties over veiligheidslekken, bugs en vastlopers kunnen daar worden afgereageerd. We zetten het dan wat breder op: niet alleen maar gooien met stenen, maar met alles dat voor het grijpen ligt.
Flessen, bierkratten, fiets- en autowrakken, helpdeskmedewerkers, varkenskadavers, taarten, bankstellen, puincontainers, stoeptegels, corrupte kamerleden, basaltblokken, beeldbuizen, ijsbergen, diesellocomotieven, hijskranen, hefbruggen en mammoettankers. Smijt het allemaal maar in zijn richting. Hij heeft het verdiend! U begrijpt: ik ben ruim door het lint! Al wekenlang zit ik hier een mooie site in elkaar te knutselen met allerlei leuke gadgets, zoals een 'preview' voor linkjes, werkt het niet in Internet Explorer 6! Althans niet samen met andere scriptjes.
Ja, zult u zeggen, dan moet je maar Firefox gebruiken! Of Opera!
Doe ik! Doe ik! Doe ik!
Maar een heleboel lezers niet! Die zitten nog te surfen met die slome, gammele, onbetrouwbare, eigenwijze, onveilige, lekke, maar dwingend meegeleverde Internet Explorer 6. En derhalve hang ik hier als een razende, hondsdolle pitbull woest met kwijlende kaken kopschuddend aan mijn toetsenbord geklemd, terwijl ik de vreselijkste martelingen voor die microsoftzwerver verzin!
Dus nou allemaal direct overstappen op Firefox, Opera of toch minstens Internet Explorer 7 desnoods. Of ik bega een ongeluk!

Tags: