Verborgen agenda's

Vrijdag 24 Januari 2003 in categorie Waargebeurde verzinsels, Politiek & Maatschappij

Ziehier de reacties van enige dames naar aanleiding van de verkiezingsuitslag, zoals zij die tegenover de betrokken politici hebben geuit.

De Majesteit:
"Wat ben jij toch eigenlijk een trutje als het erop aankomt, Jan-Peter! Jij gaat maar mooi met die Wouter, want ik wil ook wel weer eens een lekker ding over de vloer! Je gaat me niet nóg een keer afschepen met die vetzwetende Mat en zo'n nog na-rokende Zalm!"

De partners:

Bianca Balkenende: "Neem jij nou maar die lekkere geile bink van een Bos, misschien kun je nog wat van hem leren. Want als ik even eerlijk mag zijn: het is wèl te merken dat je voor je zesendertigste nog helemaal geen verkering hebt gehad!

Barbara Bos: "Sorry dat ik er wéér over begin Wouter, maar als ik dat zo voel associeer ik jouw maatje toch meer met zoiets als Klein Links!"

Lydia Zalm: "Bij nader inzien toch wel jammer dat we zo rechts zijn... Is Paars nou écht niet meer haalbaar?"

Marianne Marijnissen: "Ik zei toch dat die Bridget op jou valt? Dus volgende keer neuk je haar gewoon en zet je haar op de lijst! Dan héb je niet alleen de grootste, maar dan bén je ook de grootste. Heb ik heus wel voor de Partij over hoor!"

Mevrouw Herben: "Ja, dat krijg je er nou van! Nou tel je niet meer mee! Jij vraagt ook nóóit eens hoe ik het gewild zou hebben!"

Mevrouw De Graaff: "Ik héb 't je gezegd: Je moet er D69 van maken, dat ligt nu eenmaal véél lekkerder!"

Mevrouw Rouvoet: "Kan ik nu eindelijk stoppen met doorlopend bidden? Of heb je nou nóg niet door dat God de verkiezingsuitslag niet mag beïnvloeden?"

Vriend van Femke: "Maar je kunt toch op z'n minst dáár je haar wèl milimeteren? Nu word ik steeds tóch nog weer met zo'n bos geconfronteerd!"

Verbal Jam: beter ingevoerd dan Story en Privé!

Tags: