promotie

Woensdag 26 Juni 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

Laat ik ook eens iets linken. Ik wil namelijk een paar collega sites promoten die de moeite van een bezoek waard zijn, afhankelijk van uw smaak en interesse.

Allereerst is Marion Kahane weer in de schijnwerpers getreden (die ik dus zojuist heb aangeschakeld) met een heel mooi ontworpen foto-site. Ga daar kijken als u van prachtig houdt.

Zwavelaars is de site van een duidelijke levensgenieter. Vandaag kwam ik na lange tijd (mea culpa) weer eens langs. Mij viel op dat er weinig reacties stonden. Dat is niet terecht. Bovendien vind ik het bewonderenswaardig dat iemand die weinig feedback krijgt toch al zeer lang stug doorgaat, z'n eigen ding doet. Ik wilde juist gaan klagen over mijn eigen bezoekersaantallen, maar dat doe ik dus nu maar even niet.

Xiffy weet altijd leuke dingetjes van het net te plukken voor de ICT-kwekkers onder ons. Via Xiffy ben ik al op menig leerzame link gestoten.

Liefhebber van goed geschreven verhalen? Dan moet u Joost Nillissen gaan lezen! Mooie 'Joostories', waarvan er inmiddels ook een paar op Zinderend staan.