O ja, het stokje van Jeronimo

Vrijdag 15 Februari 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

(met onze excuses aan de vaste luisteraars)

Heer Jeronimo is een groot raadsel. Misschien beter gezegd: heer Jeronimo is een groot misverstand. Hij vertoont hondengedrag: de ene keer slijmen, de andere keer happen naar den baas.

Hondje Jereunimo heeft door Vincent een stokje toegeworpen gekregen. Dat komt hij ons nu kwispelend apporteren. Dank je, braaf, heel braaf, Jereunimo. Brave hond. Laat maar los. Gadverdamme, er zit wéér allemaal slijm aan!

Hondje Jereunimo heeft iets met stokjes. Wij niet.
Jereunimo heeft ook iets met homo's. Of ertegen.
Whatever, wij niet. Jereunimo blijft namelijk maar denken dat wij in werkelijkheid Hans van der Togt zijn. Wanneer dat zo was zaten wij hier niet een armoedig weblogje te schrijven, maar wentelden wij ons genoeglijk in ons fortuin. Jammer, jammer: dit waanidee kunnen wij maar niet uit zijn weke hondenhersentjes wissen.

Hoewel? De opdracht van het stokje is: 'stel je persoonlijke voorwerp voor'. Begonnen door Vincent. Komt dat even mooi uit!
Wij hebben het genoegen u voor te stellen ons persoonlijk zeer geliefde voorwerp, model 026/026 Pro:

U begrijpt: voor deze gelegenheid hebben wij het geliefde voorwerp even netjes schoongemaakt. Alle vleesresten, botsplinters en 't geronnen bloed eraf. Om ons reguliere publiek niet af te schrikken.

Eigenlijk hebben we de pest aan stokjes. Daar zijn we niet de enige in, dus we zadelen ook een ander er niet mee op. Kortom, wij werpen het weer verre van ons.
En ja hoor: , Reuhomino er weer luid keffend en kwispelend achteraan!

En nu wegblijven, zoek maar een beter baasje! Martin Gaus of zo. Anders mag je volgende keer ons 'geliefde voorwerp-met-volgas-draaiende-motor' apporteren.
Dan is meteen dit misverstand uit de weg geruimd.

Dierenambulance bellen? Nah, de moeite niet: te weinig van over...

Tags: