maar wordt er ook gelezen..?

Dinsdag 11 December 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Enige huisloggelijke praat. Het feit dat mij door Bob een muziekknuppeltje werd doorgegeven heeft mijn bezoekersaantallen kennelijk doen 'boosten'. Waarvoor eeuwige dank Bob! Immers, tot dan toe moest ik het aantal werkelijk getelde 'visitors' opkrikken door vanaf verschillende locaties zelf hiernaartoe te surfen.

Dus eerst alle familie af. Maar mijn nichtje was druk bezig met haar eigen onduidelijke MSN-clubje en grauwde naar mij dat ik uit de buurt van de computer moest blijven.

Op naar mijn neefjes. Die zaten juist enkele dozijnen divx-films te downloaden en wilden geen bandbreedte afstaan. Dus of ik maar even rap wilde oprotten.
Waar kon ik nog meer terecht... Internetcafetaria? Nou nee. Ten eerste ga ik geen geld neertellen om mijn eigen site te zien. Ten tweede zou ik het dan elke dag moeten doen. Ten derde ben ik geen toerist in eigen stad.

Op mijn werk lukt het wel. Maar goed, ik haalde dank zij de enkele trouwe lezers van het eerste uur hooguit een indrukwekkende score van 6 bezoeken per dag.
Sinds enkele dagen zijn de kijkcijfers echter met minstens tien vermenigvuldigd! Ik kan niet tekenen, dus wie mijn verbazing wil schetsen mag zich melden. En dat allemaal dank zij Bob, hoogstwaarschijnlijk ook dank zij een vermelding bij de door ons allen bewonderde Tonie en de collega's die mij in hun linklijstjes opnamen.
Maar nu kom ik bij de hamvraag: leest u dit allemaal ook? Want het is uiteraard bedoeld om u te vermaken!

Moment... Die virtuele lastpak van mij zit steeds aan mijn haren te trekken en dringt er op aan hem ook te vermelden. Ja hoor! Ik zal aan jou ook een paar woorden vuil maken! En nu wegwezen anders krijg je een corrigerende tik! Nu het nog wettelijk mag...

Ben ik weer. Reageer ook vooral, want daar geniet ik van. Kijk ook eens op wanneer mijn servertje aan staat. Dikwijls staat daar hetzelfde als hier, maar daar kun je makkelijker reageren. Want het draait onder Pivot en dat is een genot op zich.

Zo. Met een slap verhaal als dit hoop ik mij nu ook in de kijkert gespeeld te hebben bij de jochies van de 'haardkoor'. Want ik wil natuurlijk straks ook dat gave logo van ze op mijn site!

wat is caspertje trouwens stil de laatste tijd!